Foarte curand in lumea poate aparea un nou constructor de supercar-uri - compania indiana Mean Metal Motors. Mica si tanara firma din India planuieste sa dezvolte primul supercar al tarii, care se va numi M-Zero.

Dar e greu de numit masina in totalitate indiana, deoarece supercar-ul este construit de patru echipe din patru tari: Italia, Marea Britanie, Portugalia si India. Pentru design raspund italieni si portughezi, dar pentru partea tehnica - englezi si indieni.

Mean Metal M-Zerо trebuie sa obtine proiectarea carboxilica, sistem de propulsie hibrid, suspensii ajustabile si acces fara cheie la interior.

Daca totul merge conform planului, M-Zero va fi echipat cu un V8 bi-turbo de 4.0 litri de la AMG si doua motoare electrice. Puterea unei astfel de instalatie hibride va fi 750 CP si 900 Nm cuplu. Potrivit indienilor, modelul poate sa atinga 100km/h in doar 3 secunde si viteza maxima de pana la 320 km/ h.

Deocamdata primul supercar indian M-Zero - este doar o fantezie pe hartie. In prezent, compania indiana Mean Metal Motors cauta investitori pentru a construi primul prototip M-Zero. E nevoie de o suma mare: 7 000 000 de dolari.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram