Doar cativa dintre producatori de automobile de clasa premium nu au incercat sa introduca in gama lor optiunea populara acum, crossoverul. In cele din urma, si CEO al Fiat Group, Sergio Marchionne a confirmat intentia de a produce in Italia in 2015 Maserati SUV, care a fost in dezvoltarea companiei de ceva timp.
Iata fotografiile originale de design ale acestui model.

Maserati se lupta sa tina pasul cu concurenii lor din branduri lux, cum ar fi Jaguar si Porsche. Asadar, in anul trecut, producatorul italian a dublat vanzarile sale anuale ajungand la 15.000 de unitati. SUV-ul Levante, multii au vazut in forma de concept Kubang la Frankfurt Motor Show in 2011.

Maserati Levante SUV va fi construit la fabrica proprie FIAT in Mirafiori, Italia, aproape de linia de productie Alfa Romeo SUV.
Maserati Levante SUV va fi produs cu astfel de propulsoare interesante: un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri, cu o putere de 410 CP si un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri, cu o capacitate de 530 CP.

Fotografii spion si clipuri video ne permit sa declaram ca Levante va fi similar in lungime cu Ghibli, dar cu un ecartament mai mare.

In ceea ce priveste stilul, nu va asteptati ca Levante va fi o clona a conceptului Kubang, dar spiritul de Maserati si celebrul designul italian credem ca se va pastra.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram