Fostul designer Aston Martin Henrik Fisker , care a fondat compania Fisker Automotive si studioul GAS, a prezentat la show Amelia Island Concours d'Elegance conceptul Thunderbolt. Noul sau supercar cu doua usi, bazat pe Aston Martin V12 Vanquish, a primit corpul din carbon.

De la coupe-ul standard V12 Vanquish, conceptul Thunderbolt se distinge prin grila diferita, un spoiler fata modificat, suspensie redusa cu 15 mm, optica noua, spoilerul aerodinamic, jante de 21 inch noi.

In interiorul Thunderbolt, puteti vedea scaunele din piele de la companie italiana Natuzzi, sistemul multimedia cu ecran de 11,6 inch de la Panasonic, cronograf Skeleton de la Maurice Lacroix, suportul pentru sticle de vin sau sampanie.

Despre caracteristicile dinamice ale lui Thunderbolt nu exista informatii. Cu toate acestea, se presupune ca sub capota va ramane un V12 de 6.0 litri de 576 CP (630 Nm).

Viitorul conceptului nu este cunoscut, dar studioul de tuning Galpin Auto Sport, care a asistat Henrik Fisker in dezvoltarea de Thunderbolt, intentioneaza sa lanseze cateva exemplare la comanda.

Подпишись на наш Telegram-канал