Peste 30 de piloți sunt așteptați să facă spectacol la prima ediție a Sibiu Rally Challenge. Printre cei care au acceptat deja provocarea organixatorilor se numără și pilotul Edwin Keleti, vicecampion național absolut în 2014.

Sibiu Rally Challenge se va desfășura în perioada 9 – 12 octombrie și include în program, pentru prima dată, speciala pe Transfăgărășan, unul dintre cele mai dificile și spectaculoase trasee din lume.

Competiția automobilistică de la Sibiu înseamnă spectac dedicat pasionaților de sporturi cu motor la care sunt așteptați să se înscrie peste 35 de piloți, potrivit organizatorilor. Joi, 9 octombrie, este ultima zi de înscriere.

Sibiu Rally Challenge începe de joi, 9 octombrie, cu recunoașterile oficiale și deschiderea parcului de service din Piața Mare a orașului.

Vineri, 10 octombrie, este programată prima specială pe asfalt care va avea loc în nocturnă pe Păltiniș, o probă cu o lungime de 9 kilometri.

Sâmbătă, 11 octombrie, piloții înscriși la Sibiu Rally Challenge vor trebui să înfrunte Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Prima trecere pe speciala de 7,2 kilometri va fi la ora 12:00, iar cea de-a doua la ora 13:23.

Duminică, 12 octombrie, acțiunea se va muta pe circuitul de rally cross din Sibiu, unde cei mai buni piloți se vor întrece într-o cursă similară cu celebra Cursa Campionilor.

Подпишись на наш Telegram-канал