Honda Jazz Hybrid, unul dintre cele mai versatile modele din segmentul său, este disponibilă acum şi în România.

Honda Jazz Hybrid este disponibil în reţeaua dealerilor Honda, la un preţ de la 14,190 Euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0.99% / an.

Jazz Hybrid dispune de acelaşi sistem de propulsie ca şi hibridul Insight, adică un motor de 1,3 litri i-VTEC şi motor electric. Sistemul este combinat cu o cutie de viteze CVT şi are emisii de doar 104 g / km de CO2 - cele mai mici din gama de maşini de segment B cu cutie automată. Consumul de combustibil este de doar 4,5l/100 km în regim mixt. Fiind un hibrid cu motor benzină-electric, acesta asigură un nivel foarte scăzut pentru orice fel de emisii, nu doar pentru cele care intră în componenţa diferitelor taxe de poluare.

În 2015, Honda Trading va lansa cinci noi modele, prezentate în cadrul Salonului auto de la Paris: Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anunțat în premieră în Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, Civic Type-R, dar şi facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior şi exterior, şi CR-V, care va fi disponibil cu o altă motorizare.

Noua gamă de modele va primi şi patru noi motorizări, parte a tehnologiei Honda EarthDreams, după cum urmează: un motor diesel de 1,6 litri şi 160 CP, disponibil pe modelul CR-V facelift, un motor pe benzină de 1,5 litri, pentru HR-V, un motor turbo pe benzină de 2,0 litri şi minim 280 de CP, pentru Civic Type-R, şi un motor pe benzină de 1,3 litri, pentru noua generație Jazz.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram