Raliul Sibiului a fost exclus din calendarul sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, din cauza neîndeplinirii unor condiții de către organizatorii competiției.

Federaţia Romană de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunţat marţi excluderea Raliului Sibiului din calendarul competiţional al Campionatului Naţional de Raliuri. Forul national îşi justifică decizia prin faptul că organizatorii nu au respectat solicitările făcute la sfârşitul lunii decembrie, printre care se număra şi anunţarea traseului pentru etapă până în 29 decembrie.

În urma acestei decizii, calendarul CNR pentru 2014 va avea numai şapte etape şi va începe cu Raliul Braşovului programat în perioada 22-23 martie, iar clasamentul va fi stabilit pe baza celor mai bune şase rezultate obţinute de fiecare pilot pe parcursul sezonului.

Raliul Sibiului se va desfășura în perioada 27 februarie – 1 martie, pe o parte din probele speciale cu care ne-am obișnuit din anii trecuți, dar va avea și probe speciale pe Transfăgărășan, pe zăpadă. Raliul Sibiului este a treia etapă din ERC, campionat care se desfășoară anul acesta într-un nou format.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram