Lexus GS300h este disponibil și pe piață din România incepând cu luna aceasta. Este versiunea GS300h, echipată cu sistemul Lexus Hybrid Drive şi un motor cu ardere internă de 2.5 litri şi 223 CP. Consumul mixt de carburant de 4.8 litri/100 km, iar emisiile de CO2 de 110g/km transforma acest sistem de propulsie într-unul din cele mai eficiente din segmentul sau.

În România, Lexus GS300h este oferit în compania a patru niveluri de echipare. Vorbim despre Business, Executive, Luxury şi F Sport. Importatorul mărcii Lexus în România derulează o promoţie cu ocazia lansării acestei versiuni de motorizare în ţara noastră, cea mai ieftină versiune a lui GS300h costând 44.350 euro cu TVA inclus în cadrul acestei promoţii.

În raport cu generaţia precentă, lansată în 2005, Lexus GS are un set de suspensii mai rigide, materiale de calitate superioară, un rezervor cu o capacitate mai mare şi un nivel mai bun al dinamicii şi al confortului. Siguranţa este asigurată de cele zece airbag-uri de la bord, incluzând airbag-uri pentru genunchii pasagerilor din faţă în standard şi de sisteme active precum cel de monitorizare a unghiului mort, sau cel de avertizare la trecerea involuntară peste linia continuă. Între timp, cea mai scumpă versiune a lui Lexus GS costă 79.500 euro cu TVA inclus pe piaţa din România, preţul fiind valabil atât pentru versiunea F-Sport a lui GS 450h, cât şi pentru versiunea Luxury a lui GS 450h.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram