Renault va aduce la principalul salon auto din Africa de Sud un concept car bazat pe Dacia Duster. Este botezat Duster Detour şi va purta sigla Renault.

Salonul Auto de la Johannesburg va începe pe 16 octombrie, iar una din principalele atracţii ale acestui salon va fi un concept car bazat pe modelul Dacia Duster. Este vorba de Renault Duster Detour concept, un studiu pe care constructorul francez îl va expune în premieră. Deocamdată există doar o singură fotografie oficială teaser în care putem distinge doar câteva detalii ale conceptului Renault.
Conceptul Renault Duster Detour foloseşte Dusterul facelift ca bază de plecare. Designul acestui concept a fost elaborat de către Renault Design Central Europe în colaborare cu un studio de design din Africa de Sud. Conceptul va etala o vopsea galbenă în două nuanţe, dar are şi zone vopsite în gri mat. Descrierea oficială spune că acest concept a fost inspirat de un mix între Terminator şi Mad Max plus o serie de influenţe în stil Dakar.

Din imaginea teaser putem distinge proiectoare de ceaţă de dimensiuni mari încastrate în spoilerul faţă, în timp ce stopurile par să folosească tehnologia LED. Jantele cu cinci spiţe folosite sunt negre cu inserţii portocalii. Cel mai probabil şi interiorul a fost modificat în consecinţă.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram