Protagonistii Cupei Suzuki au avut parte de un weekend perfect, acestia reusind sa ocupe integral podiumul clasei 9 la Raliul Aradului. Mai mult de-atat, Alex MIREA si Dragos DESPINOIU au adus prima victorie la clasa, din acest sezon, pentru modelul Suzuki Swift Sport. Alex MIREA si Dragos DESPINOIU au fost cei mai rapizi atat in cadrul Cupei Suzuki, cat si in cadrul clasei 9, cei doi urcand astfel pe primul loc in clasamentul general al cupei, datorita celor doua victorii consecutive obtinute la Sibiu si Arad.

Duelurile cu echipajele care concureaza pe modele de productie autohtona au fost din nou unele foarte spectaculoase si au acaparat atentia gratie rezultatelor extrem de apropiate obtinute de acestia si pilotii Suzuki. Echipajele inscrise in Cupa Suzuki, singura competitie care ofera premii consistente in bani, au dominat autoritar clasa la care concureaza, castigand 9 din cele 13 probe speciale desfasurate la Arad.

Cel mai rapid echipaj al cupei si al clasei 9 la capatul celor 138,5 kilometri de proba speciala a fost cel format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU. Dupa cele doua victorii consecutive obtinute la Sibiu si Arad, cei doi au trecut pe primul loc in clasamentul general al cupei.

Urmatoarea intalnire cu echipajele din Cupa Suzuki va avea loc cu ocazia Raliului Moldovei Cotnari Bacau, etapa programata in perioada 12-14 septembrie.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram