Campionul Romaniei la Supermoto, aradeanul Sorin Traistaru a castigat cursa disciplinei la Speed Park Moto Challenge, eveniment organizat la Bacau in format de Cupa

Sorin Traistaru powered by MSPORT1.COM a fost prezent la Bacau cu ocazia primei editii a Speed Park Moto Challenge, o Cupa care a adunat la start mai multe discipline si impatimiti ai motoarelor. A fost un antrenament util pentru Sorin, care s-a impus fara prea mari emotii in cele doua manse de Supermoto. Prezenta campionului insa a avut mai multe semnificatii.

“Pe langa antrenamentul foarte util si semnalul pe care am vrut sa il dau fata de aceasta frumoasa initiativa din Moldova, am avut si calitatea oficiala de delegat al FRM. M-am implicat pe aspecte de organizare si pot spune ca prima editie a Speed Park Moto Challenge a fost un real succes!”, spune Traistaru. “La disciplina Supermoto am avut mai mult participanti decat la etapele de National, in plus s-au oferit premii consistente castigatorilor. O surpriza placuta! S-a incercat o abordare cat mai profesionista, s-au indeplinit toate conditiile unei etape de Supermoto, a fost chiar si o prezentare frumoasa a concurentilor inainte de start. Am avut si o sincopa, anume nu au ajuns cupele la locul 3… insa per total sunt multumit de ceea ce s-a realizat”, adauga aradeanul.

Onboard Sorin Traistaru (KTM 450 SMR) in mansa 1 de la Bacau:


Onboard Sorin Traistaru (KTM 450 SMR) in mansa 2 de la Bacau:



Подпишись на CARAKOOM в Telegram