Este aproape nou, vechiul sau proprietar parcurgand numai 56.000 km in ultimii 31 de ani. Ofera trei randuri de scaune si opt locuri, devenind astfel mijlocul de transport preferat al gastii. Avem apoi rezistenta specifica unui tanc, subiectul principal al acestei discutii reprezentandu-l un... Mercedes W123.

Dintre toate automobile disponibile la vanzare in acest moment, urmatorul ar trebui sa ocupe un loc fruntas in topul celor mai interesante si, totodata, cele mai exclusiviste.

Nu de alta, dar cu un Mercedes W123 Lang nu ai ocazia sa te intalnesti chiar in fiecare zi, exemplarul cu pricina facandu-te sa il doresti chiar si doar prin prisma faptului ca are numai 56.000 de kilometri la bord.

Exact, 56.000 km parcursi din 1985 si pana in prezent, ceea ce inseamna cabenzinarul in sase cilindri, de 2.5 litri si aproximativ 140 de cai putere, ascuns sub capota este aproape ca nou.

Acelasi lucru se poate spune inclusiv despre transmisia automata care completeaza lista cu specificatii tehnice sau... ei bine, interiorul "decorat" cu trei randuri de scaune in care pot lua loc pana la opt pasageri.

O alta veste buna consta in faptul ca absolut totul pare original la acest W123 Lang iesit de pe portile fabricii Mercedes in 1985, singura exceptie facand-o CD player-ul.

La final, despre exemplarul cu pricina mai putem spune si ca ofera sase geamuri electrice, pe cand bancheta din mijloc poate fi inlaturata, astfel ca spatiul pe care il au la dispozitie cei din spate creste considerabil.

In ceea ce priveste pretul de vanzare al exclusivistului automobil german, ei bine... doritorii vor avea de scos din buzunare o suma de 18.500 euro. Poate parea mult la prima vedere, insa nu chiar in fiecare zi se iveste ocazia de a cumpara un tanc cu trei randuri de scaune si opt locuri Nu-i asa?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram