Condusul prin București poate deveni la fel de riscant ca cel de prin orașele rusești, mai ales dacă îți ies în cale șoferi agresivi. Un bărbat a avut parte de un incident în trafic și a fost agresat de un conducător auto nervos.

Confictul dintre cei doi a apărut după ce, cel care circula regulamentar, nu l-a lăsat pe șoferul agresiv al unui SUV să-l depășească. Așadar, după câteva zeci de metri, când au ajuns la un semafor, conducătorul auto din SUV s-a dat jos pentru a-i da o binemeritată lecție rivalului său în zona Hala Traian.

Acesta a venit în apropierea geamului conducătorului auto și a lovit cu palma cu putere. Inspirat, cel care circula regulamentar a apucat să întoarcă pentru câteva secunde camera de luat vederi, astfel că șoferul agresiv a fost filmat.

Conform propriilor spus, bărbatul agresat a făcut plângere la poliție. “Drumul se îngustează, lăsasem puțin spatiu pentru Golf-ul din dreapta, dar apare gunoiul în ultima clipă. Am lăsat filmul mai lung pentru a se putea vedea că nu i-am pus frâne în bot sau mai știu eu ce”.

Подпишись на наш Telegram-канал