Locul 10. Chiar daca invart banii cu lopata, bogatii Americii sunt extrem de zgarciti atunci cand vine vorba de achizitionarea unui nou automobil. In 2016, multi dintre cei care au avut venituri de peste 250.000 de dolari au preferat sa se orienteze catre o... Honda Accord.

Locul 9. Daca in Europa nu a reusit sa se impuna, peste Ocean este la mare cautare. Inclusiv printre persoanele cu venituri anuale de peste 250.000 de dolari. Vorbim, bineinteles, despre Honda CR-V, un SUV disponibil la vanzare cu numai 185 de cai putere sub capota...

Locul 8. O alta surpriza motorizata peste care dam in topul celor mai cumparate zece automobile de persoanele cu venituri anuale de peste 250.000 de dolari este Honda Pilot. Respectivul model costa putin peste 30.000 de dolari in versiunea de baza si ofera trei randuri de scaune.

Locul 7. La mare cautare printre bogatii Americii se afla si Toyota Highlander. Vorbim, din nou, despre un SUV accesibil, cu trei randuri de scaune, care demonstreaza ca nu trebuie sa cheltuiesti o intreaga avere pentru a te bucura de tot confortul din lume.

Locul 6. Care sunt locatiile pe care americanii cu venituri anuale de peste 250.000 de dolari le viziteaza atunci cand vor sa isi schimbe automobilul din fata casei? Ei bine, Ford este unul dintre raspunsurile tale, modelul Explorer avand mare priza la respectivul public.

Locul 5. Sa nu crezi acum ca fiecare american instarit alege sa aiba grija cum cheltuie banii produsi. Nu, nici vorba de asa ceva. Exista inclusiv o categorie care prefera automobilele de lux sau, mai precis, ultima generatie a SUV-ului bavarez BMW X5.

Locul 4. Ai pornit recent in cautarea unei noi masini, iar banii nu sunt o problema? Ai putea incerca in orice moment un Lexus RX: cea de-a patra generatie a SUV-ului japonez se numara si ea printre automobilele preferate de catre bogatii Americii.

Locul 3. Cine-ar fi zis ca persoanele cu dare de mana de peste Ocean au o pasiune pentru drumurile neasfaltate? Noi nu, insa e bine de stiut ca multi dintre cei cu venituri anuale de peste 250.000 de dolari au preferat sa opteze pentru un Jeep Wrangler.

Locul 2. Spre deosebire de jumatatea SUV-urilor comercializate in cursul anului 2016, modelul Grand Cherokee isi continua drumul chiar si atunci cand asfaltul s-a terminat. Asadar, nu este deloc de mirare ca se afla printre preferintele soferilor din lumea intreaga. Bogati sau nu.

Locul 1. Cel mai vandut automobil al Americii ultimilor 35 de ani, Ford-ul F-150 a reusit sa ajunga chiar si la inima persoanelor cu conturi grase in banca. Ocupa prima pozitie in acest top, fiind masina preferata a persoanelor cu venituri de peste 250.000 dolari anual.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram