Acest Audi 100 LS isi cauta un nou proprietar
A fost construit in 1974
Bordul indica sub 90.000 de kilometri rulati

Un Audi 100 LS fabricat in 1974 isi cauta acum un nou proprietar pe un bine-cunoscut site de profil. Potrivit anuntului, masina se prezinta intr-o stare foarte buna de functionare iar bordul indica mai putin de 100.000 de kilometri rulati.

In 1968, nemtii de la Audi prezentau modelul 100, iar trei ani mai tarziu productia acestuia depasea pragul de 500.000 de exemplare. Astfel, acesta devenea cel mai de succes model din istoria brand-ului din Ingolstadt (de pana atunci desigur), dar si primul proiect major dupa ce Audi a fost readus la viata in 1965 de conationalii de la Volkswagen.

Prezent si pe piata din Statele Unite ale Americii, Audi-ul 100 a primit in 1972 un propulsor de 1.9 litri cu patru cilindri in linie, care sa-l inlocuiasca pe cel vechi de 1.8 litri. In ciuda acestei evolutii, puterea a scazut de la 115 la 91 de cai putere. Totusi, in noua configuratie, masina beneficia de transmisie automata cu trei trepte.

Un astfel de exemplar isi cauta acum un nou proprietar pe un bine-cunoscut site de profil de peste Ocean, iar anuntul sustine ca masina se prezinta intr-o stare chiar foarte buna. Acest aspect este sustinut si de imaginile alaturate care arata exteriorul finisat intr-o nuanta de negru si interiorul imbracat in piele neagra cu mai multe ornamente din lemn, inclusiv pe volan.

In plus, odometrul indica numai 54.343 de mile rulate, sau cu alte cuvinte 87.856 de kilometri, iar actualul proprietar sustine ca de curand a inlocuit alternatorul si mai multe furtune, a reconstruit radiatorul si a inlocuit toate fluidele din motor.

Un Audi 100 din 1974 nu este chiar prima alegere pe care o fac cei care vor sa-si achizitioneze un sedan premium german cu istorie in spate, tocmai de aceea pretul acestui exemplar nu este deloc mare. Suma la care s-a ajuns pana in acest moment este de 2.500 de dolari, iar licitatia se incheie in 6 zile, asa ca grabeste-te daca vrei sa-l adaugi la colectie.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram