Un Opel Omega cu motorizarea V6 de 2.5 litri si numai 45.113 de kilometri la bord a fost scos recent la vanzare pe piata auto din Olanda. Din nefericire pentru cei care se si vedeau deja la volanul exemplarului german, acesta are doua mari probleme: vine cu o caroserie de tip break si... un pret de 8.500 de euro.

Un Opel Omega fabricat la sfarsitul anilor '90 - in 1997, mai exact - a pornit recent in cautarea unei noi case. Pana aici, nimic neobisnuit, multe alte automobile cautand zilele acestea sa-si schimbe proprietarii.

Exemplarul din cazul de fata are insa cateva particularitati extrem de interesante, precum motorul V6 de 2.5 litri si 170 de cai putere, de exemplu. Motor care, conform anuntului de vanzare, lucreaza alaturi de o cutie automata in patru rapoarte.

Apoi este numarul kilometrilor parcursi pana in prezent, masina germana punand in ultimii 19 ani doar 45.113 km. Performanta cu pricina este cu atat mai impresionanta cu cat, repetam, vorbim de un Opel Omega.

De un Opel Omega... break, model care concureaza cu mari sanse de reusita pentru titlul de automobilul perfect pentru familie, multumita atat spatiului interior mai mult decat generos, cat si capacitatii uriase de incarcare a portbagajului.

In plus, exemplarul din cazul de fata se lauda si cu cateva dotari greu de trecut cu vedere, cumparatorul masinii germane urmand a primi geamuri si oglinzi electrice, plus trapa sau chiar climatizare automata.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici banalele airbag-uri pentru sofer si pasager, servodirectia sau ABS-ul, meniul continuand cu proiectoarele de ceata, jantele din aliaj, inchiderea centralizata si imobilizatorul motor sau bancheta spate rabatabila.

Ramane totusi de vazut daca si va exista un cumparator pana la urma urmei, vanzatorul acestui Opel Omega fabricat la sfarsitul anilor '90 sperand sa obtina pe masina germana... - exact, ai vazut / citit bine 8.500 de euro.

Подпишись на наш Telegram-канал