Un exclusivist Mercedes 500E fabricat la inceputul anilor '90 a fost scos recent la vanzare pentru suma de 14.950 de euro. Si cu peste 500.000 de kilometri la bord, in cazul in care te intrebai.

Introdus pe piata acum mai bine de trei decenii, in 1984, vechiul Mercedes W124nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Ba dimpotriva: oricine stie deja ca respectivul automobil german este complet indestructibil.

Nu toate lumea a reusit sa afle insa ca acelasi predecesor al modelului E-Class a primit aproximativ sase ani mai tarziu de la momentul aparitiei sale in showroom-uri si o versiune dezvoltata cu ajutorul specialistilor Porsche.

Vorbim, bineinteles, despre mai-marele Mercedes 500E, un sedan de lux pus in miscare de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 4.973 de centimetri cubi, gata sa dezvolte circa 326 de cai putere.

Tot in fisa tehnica a versiunii de W124 dezvoltata cu ajutorul specialistilor Porsche mai regasim, de asemenea, si o transmisie automata cu patru rapoarte, plus... un sistem de tractiune spate, bineinteles.

Dar indeajuns cu generalitatile si sa trecem la particularitatile exemplarului scos recent la vanzare in Olanda, care anunta un exterior de culoare neagra. Aceeasi nuanta se regaseste inclusiv la nivel de interior.

La capitolul dotari putem trece - printre altele, si computer de bord, tapiterie din piele, geamuri electrice, dar si trapa, cruise control, aer coditionat sau scaune cu functie de memorare a pozitiei.

Chiar si asa, partea cu adevarat interesanta in cazul acestui Mercedes 500E e pe vine: automobilul german a parcurs pana in prezent 503.765 de kilometri. Apropo, a fost scos la vanzare cu suma de 14.950 de euro.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram