Jeep-ul Wrangler a primit o noua editie speciala botezata Rubicon Recon, axata in special pe amatorii de off-road. Aceasta vine cu mai multe accesorii pentru teren accidentat, si va ajunge in showroom-uri la finalul acestei luni.

Actualul Jeep Wrangler se pregateste sa iasa din scena si sa faca loc unei noi generatii, insa pana atunci, constructorul american de automobile doreste sa-si rasplateasca cei mai inraiti fani cu mai multe editii speciale.

Cea mai recenta dintre ele se numeste Rubicon Recon si face din Wrangler un vehicul si mai capabil in off-road. Acesta vine cu mai multe noutati printre care o punte fata intarita, protectie heavy-duty pentru diferentiale, grila radiatorului neagra cu insertii Granite Crystal, finisare satinata pentru barele de protectie, carlige de remorcare rosii, un set de jante de 17 inch si anvelope BF Goodrich pentru teren accidentat.

La interior, Jeep-ul Wrangler Rubicon Recon propune tapiterie din piele neagra, scaune incalzite, mai multe elemente rosii (centuri, cusaturi, butoane) si covorase cu logo-ul Jeep. Nu in ultimul rand, instrumentarul de bord include un display care afiseaza informatii despre presiunea uleiului, transmisie, temperatura lichidului de racire sau presiunea fiecarei roti.

Pentru a se asigura ca nu vei ramane impotmolit pe undeva, Rubicon Recon are sub capota propulsorul V6 de 3.6 litri, conectat unei transmisii manuale cu 6 rapoarte, sau uneia automate cu 5 trepte inclusa pe lista de dotari optionale. In plus, noua editie speciala de la Jeep beneficiaza de sistem de blocare electronica a diferentialelor dar si de o cutie de transfer cu raport 4:1.

Aceasta este disponibila atat in versiunea de caroserie cu 2, cat si cu 4 usi, si va ajunge in showroom-uri la finalul acestei luni. Deocamdata au fost publicate doar preturile pentru piata americana, acolo unde Jeep Wrangler Rubicon Recon porneste de la 39.145 de dolari, respectiv 42.945 de dolari pentru versiunea cu 4 usi.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram