Ai o slabiciune pentru BMW-urile clasice sau, pur si simplu, te numeri printre adeptii sloganului "nu se mai fac masini ca altadata"? Ei bine, atunci continua sa ne urmaresti cu mare atentie.

Un colectionar auto de peste Ocean si-a scos la vanzare una dintre pretioasele sale bijuterii pe patru roti. Vorbim, mai exact, despre un BMW M6 din 1987, a carei atractie principala o reprezinta fara doar si poate numarul de kilometri parcursi: 17.400.

Nici departamentul vizual nu se lasa insa mai prejos, combinatia contrastanta dintre exteriorul finisat in nuanta Royal Blue si interiorul imbracat in piele de culoare bej transformand masina bavareza intr-un clasic al soselelor. Sau, la fel de bine, al lumii artei...

Continuandu-ne incursiunea asupra pretiosului BMW M6 din 1987, descoperim ca propulsia acestuia este asigurata de o motorizare aspirata cu sase cilindri si capacitate de 3.5 litri, ce dezvolta 256 de cai putere "multumita" catalizatorului din dotare.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu o transmisie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune spate, lista cu dotarile de care se vor bucura viitorii pasageri anuntandu-se la fel de incitanta precum celelalte caracteristici ale masinii bavareze.

Iar acum nu ne referim la banalele trapa, respectiv geamuri actionate electric, scaunele spate individuale despartite de o consola centrala alungita cu cotiera si... aer conditionat fiind principalul element cu care acest BMW M6 din 1987 ne-a atras atentia.

Nu stim de voi, insa noi cu siguranta nu am mai vazut asa ceva pana acum. Drept urmare, putem spune ca pretul de achizitie, care se ridica la fabuloasa suma de 107.500 dolari, nu ne surprinde absolut deloc. Se naste insa urmatoarea intrebare: la aceeasi bani, masina bavareza clasica sau versiunea sa moderna, in speta F12-le?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram