Cum arata respectivul exemplar la interior si exterior, ce alte dotari mai ofera el, dar si pretul cu care se vinde... ei bine, toate detaliile in cauza le aflam chiar din randurile si fotografiile urmatoare.

Iti mai aduci tu aminte de acel Volkswagen Golf GTI Mk2 scos la vanzare in Marea Britanie chiar inainte de Craciun? Exact, automobilul cu numai 36.934 de kilometri parcursi din 1990 si pana in 2016...

Exista un motiv serios pentru care l-am introdus si in acest material: showroom-ul care incerca pe-atunci sa-i gaseasca o noua casa hot-hatch-ul german mai are in vitrina si alte bijuterii din vremuri de mult apuse.

Printre respectivele modele se mai numara, de exemplu, si un Volkswagen Corrado rulat pentru doar 47.503 kilometri. Pentru un automobil fabricat acum mai bine de doua decenii este o performanta majora...

Apoi, exemplarul oferit spre vanzare de acelasi dealer din Marea Britanie se mai poate lauda si cu un motor VR6 sub capota. Cel cu capacitate cilindrica de 2.861 centimetri cubi si 190 cai putere, in cazul in care te intrebai.

O cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza problema fisei tehnice, toate aceste variabile permitandu-i automobilului german sa rezolve ecuatia 0 - 96 km/h in exact 6.7 secunde.

Cat despre viteza maxima, ei bine... versiunea VR6 de 2.9 litri si 190 CP a Volkswagen-ului Corrado promite o incursiune pana la 146 mph - sau 235 de kilometri pe ora, daca vrei, conform anuntului.

Din punct de vedere estetic, respectivul exemplar din '95 propune o caroserie finisata in nuanta Dragon Green, plus un set de jante cu design in cinci spite si o cabina de culoare neagra, dupa cum putem vedea inclusiv in imagini.

Referitor acum la capitolul dotari, automobilul german dispune de (si) de geamuri sau oglinzi cu reglare electrica, un radiocasetofon ce poarta semnatura celor de la Sony si chiar o... trapa.

La final ramane de precizat pretul de vanzare al acestui Volkswagen Corrado VR6 cu numai 47.503 kilometri la bord, actualul sau proprietar dorind sa obtina o suma de 15.995 de lire sterline. Merita sau nu?

Подпишись на наш Telegram-канал