Ai visat dintotdeauna sa conduci un Aston Martin, insa niciodata nu ti-ai permis sa "arunci" peste 200.000 de euro pe o masina?

Chiar daca la prima vedere nu pare deloc o idee buna - stii si tu povestea: autoturism de lux, revizii extrem de scumpe, aceasta este sansa ta sa cumperi un Aston Martin DB7 pentru pretul unui Volkswagen Jetta.

Iesit de pe portile fabricii britanice in urma cu aproximativ doua decenii si echipat cu un propulsor I6 de 3.2 litri, exemplarul din cazul de fata iti va scoate din buzunare... da, ai vazut / citit bine!, numai 21.950 de euro.

165.585 este numarul exact al kilometrilor parcursi din 1996 si pana in prezent, in timp ce printre dotarile oferite de modelul producatorului din Gaydon regasim inclusiv nagivatie, aer conditionat sau scaune si geamuri electrice.

In ceea ce priveste departamentul vizual, liniile si formele caroseriei semnate Ian Callum par sa se potriveasca de minune cu aceasta nuanta inchisa de albastru, o culoare similara intampinandu-se si la interior - in compania unui gri contrastant, ce-i drept.

Nu stim ce altceva sa-ti mai spunem despre acest Aston Martin DB7, insa daca te decizi intr-un final sa faci o nebunie... AICI gasesti toate informatiile cu privire la dealer-ul care se ocupa de vanzarea supercarului britanic.

Daca ramai in schimb la ale tale, iata ce "ai pierdut":

Подпишись на CARAKOOM в Telegram