Etapa de la Băicoi a competiției Motocross Cup a fost anulată din cauza suprapunerii cu etapa de Campionat Mondial de Enduro de la Buzău. Următoarea etapă va avea loc la Zărnești.

În urma suprapunerii etapei III a Motocross Cup, programată pentru 15 iunie, pe circuitul de la Băicoi, cu Marele Premiu al României din Campionatul Mondial de Enduro Maxxis, eveniment de mare amploare care se va desfăşură la Buzău, pe 14 şi 15 iunie, organizatorii cupei private de motocross, cluburile Dual Racing şi Top Cross TCS au decis anularea etapei.

„Ştim că toţi sportivii şi fanii motociclismului off-road şi nu numai vor fi implicaţi într-o anumită formă în această adevărata sărbătoare sportivă şi de aceea am decis să anulăm etapa de la Băicoi. Următoarea etapa a Motocross Cup se va desăfşura conform calendarului, sâmbătă, 13 iulie, la Zărneşti”, spune Ciprian Popescu (Dual Racing Team).

Adrian Răduţă (foto) este deja angrenat în construirea circuitului de motocross, pe care sa va alerga una din probelele cronometrate al etapei de campionat mondial de enduro, la Mărăcineni, alături de Greg Atkins, designerul circuitelor folosite în Campionatul Mondial de Motocross.

Mai mult, Adrian Răduţă nu vrea să stea pe margine și îşi caută deja o motocicletă de enduro cu care să reprezinte România în acest important eveniment sportiv. Fratele său, Julian Răduţă intenţionează să facă acelaşi lucru, după ce, în 2011, a alergat cu motocicleta tatălui, tot la Buzău la prima etapă de Campionat Mondial de Enduro desfăşurată în România.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram