Auto & Moto Show, expozitia de sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capota, motociclete, automobile clasice, dar si cele mai noi modele de pe piata, se va desfasura in perioada 9-12 mai, la Exporom din Bucuresti.

Vali Porcisteanu, campionul national la raliu, va deschide evenimentul cu o demonstratie in cadrul competitiei "Cupa presei la Buggy".

Auto&Moto Show este la a doua editie. Anul acesta sunt asteptati peste 25.000 de vizitatori. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit, de la statia de metrou Republica.

Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot castiga un Hyundai i20, in urma tombolei pregatite de organizatori si a carei extragere va avea loc in ultima zi a show-ului.

Evenimentul isi deschide portile pe 9 mai cu defasurarea concursului "Cupa presei la Buggy". Zilele urmatoare continua cu inscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, expo tuning si prezentarea masinilor ce vor concura in cadrul Campionatului National de Drift din acest an.

Programul complet este diponibil pe automoto-show.ro.

Biletele pot fi achizitionate de pe , din reteaua Diverta sau direct de la locatie (pe durata desfasurarii evenimentului).

Подпишись на CARAKOOM в Telegram