Studenţii Institutului European de Design din Torino au dezvoltat împreună cu oamenii de creaţie de la Fiat şi Chrysler un concept Alfa Romeo, botezat Gloria. Noul concept este o încercare de a combina spiritul sportiv si stilul italian într-un sedan special proiectat pentru piețele americane și asiatice.


Conceptul are o lungime de 4700 mm, o lațime de 1920 mm, și o inălțime de 1320 mm și a fost construit pe ampatament de 2900 mm. Elemente cele mai izbitoare ale noului concept Gloria includ capotă tridimensională și benzi din piele de pe partea din spate a capotei. Conceptul o sa fie propulsat de un motor V6 sau V8. Unitatea care va fi afișată la Geneva va fi oferită cu un set de jante de 20 inci concepute de OZ Racing.

Gloria a fost proiectată de 20 de studenți din Italia și din alte țări, și va fi prezentată într-o scară de la 1 la 4. De asemenea, pentru Salonul de la Geneva, conceptul va fi reprodus pe iPad într-un mediu virtual, astfel încât vizitatorii pot alege între cinci modele de jante și cinci culori ale corpului.


Подпишись на CARAKOOM в Telegram