Deci, a venit ziua de azi. In 28 iunie, BBC a difuzat ultimul episod Top Gear cu vechea echipa de conducere. Noutatea ca BBC a dat afara pe Jeremy Clarkson este cunoscuta de aproximativ sase luni. Richard Hammond si James May au plecat de asemenea, in ciuda rugamintilor BBC. Este sigur sa spun ca acesta este sfarsitul oficial al unei ere - era cea mai buna (si cel mai populara, la ea se uitau mai mult de 350 de milioane de persoane), emisiune din lume despre masini.

Da, Top Gear va trai si mai departe, dar cu prezentatori noi. Trio nostru favorit nu este lasat fara un loc de munca si este in discutii cu Netflix despre emisiunea noua House of Cars. Dar sa fim sinceri: nici Top Gear, nici House of Cars nu va mai fie la fel de populare ca inainte.

Dar poate sa se intample si contrariul, si o sa obtinem doua programe foarte tari despre masini. Vom spera. In acelasi timp, sa ne amintim toate momentele bune ce ne-a dat aceasta emisiune in acesti 13 ani. Daca v-ati uitat la ea de la inceput - veti avea lacrimi nostalgice, daca nu sunteti prea familiarizati cu Top Gear, sper ca aceasta mica selectie poate corecta aceasta omisie si va ispiteasca cu momentele cele mai suculente si episoadele cele mai frumoase.

1. Calatorie la Botswana, Africa. Opel Oliver! Deserte sarate! Sezonul 10, Episodul 4

2. Turul in statele sudice ale SUA, cu inscriptii provocatoare si o vaca moarta. Sezonul 9, Episodul 3

3. Vietnam, singurul episod pe motociclete. Sezonul 12, Episodul 8

4. Polul Nord. In conformitate cu majoritatea criticilor - cel mai spectaculos episod al emisiunii. Sezonul 9, Episodul 6

5. Top Gear construieste propria masina electrica. Sezonul 14, Episodul 2

6. Versiunea lor de ambulante. Sezonul 22, Episodul 3

7. Challenge de proiectarea interna - casa pe roti. Sezonul 8, Episodul 4

8. Episod popular cu masini-amfibii. Sezonul 8, Episodul 3

9. Una dintre masinile cele mai interesante si rapide ale planetei - Ariel Atom. Sezonul 5, Episodul 9

10. Cea mai tare masina de pe planeta - Toyota Hilux. Sezonul 3, Episodul 5

Daca nu ati vazut sezonul 22, va invidiez. Aveti in fata o mare cantitate de emotii pozitive. E ca un album cu amintiri frumoase si experienta magica. E trist sa ne despartim de aceasta era, dar poate ne asteapta ceva chiar mai uimitor!

Подпишись на CARAKOOM в Telegram