Dacia a lansat astazi seria limitata Logan 10 ani, creata exclusiv pentru piata romaneasca, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la prezentarea modelului. Logan 10 ani este primul model cu aer conditionat automat.

La 10 ani dupa lansarea modelului Logan, Dacia vine cu o editie limitata, dezvoltata pe baza nivelului de echipare Lauréate, care se evidentiaza prin:

-aer conditionat automat,
-sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare
-proiectoare fata dublu optice
-protectii laterale de culoare neagra pentru portiere
-un stripping de culoare neagra la nivelul stalpului central
-jante de otel de 16’’ Dark Metal.
-bagheta de decor de culoare neagra pentru bara de protectie spate
-masca de culoare rosu inchis pentru blocurile optice spate

Spatiul interior beneficiaza de o tapiterie si o ambianta noua, precum si de o plansa de bord complet schimbata de culoare Noir Brillant, aeratoare centrale dreptunghiulare, cu contur crom satinat, spatiu de depozitare inchis in partea superioara a plansei de bord.

Printre echipamentele optionale se regasesc sistemul Media Nav cu harta Europei si regulatorul cu limitator de viteza (cruise control), alaturi de volanul imbracat in piele.

Modelul aniversar poate fi comandat cu motorul 1.2 pe benzina de 75 CP sau cu 1.5 dCi de 75 CP, iar preturile sunt de 9.400 euro cu TVA, respectiv de 11.300 de euro cu TVA. Comenzile sunt deja deschide pentru doritori, insa editia va fi limitata la doar cateva mii.

Подпишись на наш Telegram-канал