Ai putea sa-i faci cadou masinii tale o cutie cu 6 viteze. De fapt, doar un breloc pentru chei simpatic, care imita o transmisie manuala cu 6 viteze, plus marsarier. Costa doar 20 de lei si se potriveste la orice masina, noua, veche, automata si manuala.

Daca la anul ai de gand sa iti pui masina la treaba sa traga o remorca, un peridoc de barca sau o rulota, cumpara-i de acum un carlig de remorcare. Unul dedicat demontabil costa cam 700 de lei la care se mai adauga montajul. Dar este una din cele mai bune investitii in masina ta!

Un scut de motor dedicat pentru masina ta, fie ea normala sau SUV, este o idee excelenta. Cu un scut metalic nu vei avea probleme la iarna cand apar nametii uriasi inghetati sau atunci cand apreciezi gresit o bordura si lovesti masina pe dedesubt. Costa in jur de 350-400 de lei si se monteaza in 10 minute.

Daca esti fan al tuningului dar nu vrei, totusi, sa-ti schimbi aspectul dramatic, dar totodata apreciezi siguranta, inlocuieste prezoanele tale ruginite cu unele din titan. Costa in jur de 100 de Euro setul, dar merita fiecare banut. Doar sa tii masina in garaj, sa nu ramai fara ele din prima seara...

Inainte sa te duci la bunici sa aduci porcul acasa, cumpara neaparat o tava speciala pentru portbagaj. Costa intre 100 si 200 de lei si sunt modele universale sau modele dedicate, care vin perfect in portbagaj. Fabricate din materiale rezistente iti permit sa pui orice fara sa ai grija ca se pateaza mocheta.

Ai copii numerosi si iti place sa te aventurezi in vacante? Sau iti place aventura, vanatoarea, pescuitul sau drumetiile? Nu conteaza daca ai o masina mica sau una de teren, dar cu un portbagaj de plafon, deschis sau de tip cutie, iti vei dubla capacitatea de transport. Nu este ieftin, dar merita investitia!

Daca farurile tale arata asa din cauza criblurii si a pietrisului, e timpul sa-i faci cadou masinii tale un polish profesional. De fapt e vorba de o reconditionare, daca vrei sa o faci ca la carte, care implica inlaturarea lacului, polish si montaj de folie ca sa te tina 5 ani fara probleme.

Daca lanturile de roti sunt greu de montat, atunci cumpara-ti niste huse speciale de zapada. Se monteaza usor, ocupa spatiu putin in portbagaj si te scot din bucluc. Adica de acolo de unde anvelopele de iarna isi pierd aderenta, la munte sau pur si simplu in spatele blocului, unde autoritatile au uitat sa curete.

Mai degraba o necesitate decat cadou, niste stergatoare de calitate sunt obligatorii. Daca pana acum nu te-ai indurat sa dai 100 de lei pe un set de stergatoare de la un producator de renume, poate de Craciun e timpul sa o faci. Vor rezista multi ani, nu se vor rupe de la gheata si nu vor lasa nici zgarieturi pe parbriz. Merita din plin!

Ca tot e sezonul rece, un set de covorase pentru interior din cauciuc, speciale de iarna, sunt binevenite. Nu sunt o avere si orice masina se va bucura la acest cadou, deoarece nu se va mai murdari mocheta. Un set de calitate costa in jur de 150 de lei, dar macar va rezista la fel de mult ca masina.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram